Om Unitstaal

Unitstaal blev etableret i 1999 af Svend-Erik Sørensen og Knud Hansen. Fra starten var grundlaget at udføre montage og service på procesanlæg i  fødevare industrien.

Unitstaal er i dag en engineering virksomhed, som tilbyder design og fremstilling af komponenter, produktions – og procesanlæg i rustfrit stål. Vi er eksperter inden for CIP-anlæg og vi kan tilbyde en rustfri multifunktionel køletank til industrien.

Vi er førende inden for vores felt og leverer til de største industrier på markedet inden for mejeriprodukter, fødevarer og kemiske produkter.

​Virksomheden beskæftiger 25 kompetente medarbejdere i Viby, der gennem løbende efteruddannelse har en helt opdateret viden og knowhow. Vi har derudover en række dygtige montører i felten, som sikrer korrekt installation og løbende service på anlæggene.

Vore procesløsninger leveres enten som "standard" anlæg eller som kundespecifikke turnkey anlæg – både komplekse produktionsanlæg og enkeltstående units.

Vores løsninger er altid kundetilpassede og opstår i et fleksibelt samarbejde med vores kunder baseret på en god dialog og stor knowhow inden for branchen. 

Vores erfarne projektledere tager hånd om hele processen fra opstart på en opgave til leveret projekt  og rådgiver i forhold til den konstante udvikling, der sker i branchen.

Vi deltager også ved  flytning, ombygning, nybyg og optimering af produktionsenheder og procesanlæg.

Unitstaal A/S

Skæringvej 134, 8520 Lystrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 24211541

Kontaktoplysninger

Telefon: 87 38 20 80

E-mail: info@unitstaal.dk

Medlem af